MENU
18:43 | October 23, 2014

TELL ME

Lifestyle
IMG_0104

Åker till London om si sådär 5 dagar, bara en liten reminder till Andrea och Bianca(!!!) Med tanke på det så kommer det levereras sjukt roliga inlägg från London, men eftersom jag inte kommer ha internet på dagarna utan förmodligen på kvällarna(hoppas) så undrar jag vad ni vill läsa på bloggen! Tänkte sätta mig och göra lite tidsinställda på fredag/lördag! Älskar när ni kommenterar och visar att ni lever hehe, så tell me, vad vill DU läsa! Kramis

6 Responses to “TELL ME”

  1. Aisha on

    Hej Awa! Jag älskar dig du är världsbäst, du är utan tvekan min idol och förebild. Jag älskar dina skolinlägg då du motiverar till skolan för så här dags kan man känna sig ganska trött och när du skriver dina fina inlägg om att inte ge upp blir man motiverad så kanske fler skolinlägg, loveu mer än allt, du kan nå mig på min mail som jag angav, älskar dig AWA!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)