MENU
22:27 | November 27, 2014

VINNAREN ÄR KORAD!! Grattis till A….

12 days of christmas

Tack till alla som har kommenterat och varit med i tävlingen! Så kul att läsa allas motiveringar som var så bra, just p.g.a detta engagemang har vi i juryn faktiskt haft det extra svårt att välja vinnaren, de kom slutligen fram till att vinsten i Malmö går till Amna som vinner en kurs i studieteknik i Malmö!!! Grattis!! Kontakta [email protected] och förklara att du har vunnit så tar dom över kontakten där ifrån och bokar in kurs 🙂

Amnas motivering;

 

Hej! I höstas började jag gymnasiet. Jag såg det som en nystart efter mina två sista år på högstadiet. De två åren var som en mardröm för mig. Jag var tvungen att hinna med både träning och skola. Varje dag stressade jag efter skolan för att hinna med tåget till träningen. Totalt pendlade jag tre timmar varje dag och kom hem sent. Då väntade alla läxor, men trött som jag var efter träningen blev det inte mycket gjort. Jag halkade efter rejält. Den tiden försöker jag glömma. Nu går jag på en idrottsskola i samma stad där jag tränar, vilket ger mig mer tid till mina studier. Bra planering samt att genomföra mina studier på ett bättre sätt är något nytt jag har försökt med. Problemet är att jag inte riktigt vet hur. Jag skulle verkligen behöva en kurs i studieteknik (Malmö) och skulle vara evigt tacksam om jag kunde få det.Kram, Amna 

Stort grattis igen och hoppas allt går bra! Kramis

5F4A6786
Psst…Till alla som inte vunnit finns förstås fortfarande chansen att gå någon av kurserna, gå in på myacademy.se/intensivkurser eller maila till [email protected].”

2 Responses to “VINNAREN ÄR KORAD!! Grattis till A….”

Leave a Reply

  • (will not be published)