MENU
18:40 | December 23, 2014

Jane Koenig

12 days of christmas

Hej! Luckans sista utlottning består av ett valfritt love-tag halsband från Jane Koenig!
Det superfina smyckena från detta Danska märke har verkligen slagit igenom och nu har ni chansen att vinna ett smycke med ett värde från 1000 kr!

Skriv en kort motivering, tävlingen avslutas imorgon! Kramis

IMG_9849.PNG IMG_9848.PNG

43 Responses to “Jane Koenig”

 1. Lovisa B on

  Hej! Jag skulle vilja vinna det här då det är en perfekt födelsedagspresent till min bästis som jag kännt hela mitt liv, vi är som systrar och jag skulle därför vilja ge henne nåt speciellt till Hennes 18-årsdag 🙂 kram kram

  Reply
 2. Julia on

  Skulle så gärna vilja vinna för att ge det till min mamma som betyder allt för mig. Hon finns alltid där för mig, stöttar mig och har alltid tagit hand om mig på bästa sätt.

  Kram kram Awa du är duktig och en stor inspiration!

  Reply
 3. Camilla on

  Skulle jättegärna vilja vinna för att har alltid viljat ha ett sånt halsband i flera månader, men mina sparpengar går åt mycket andra viktiga saker. Hoppas jag verkligen vinner! Skulle betyda så mycket och det hade blivit nog den bästa julklappen någonsin! Kram och god jul ❤️

  Reply
 4. Joanna on

  Om jag vinner kommer det bli ett mirakel! Älskar halsband och har tusentals men detta skulle klå alla! Håller tummarna! Kram kram<3

  Reply
 5. Nellie on

  Åh, jag skulle verkligen vilja vinna detta halsband till min mamma. Hon betyder allt för mig och därför vill jag ge tillbaka till henne. Hon har haft ett tufft år och då tycker jag det är viktigt att ge henne saker som piggar upp henne.
  God jul, kram

  Reply
 6. Amanda on

  Hej, åh vad fina smycken så enkla men ändå ha en stor betydelse.
  Om jag vann skulle jag skriva ett A på ett halsband.
  A:t betyder min bästavän Alicia som står min närmast, min bror Anton som bor 50 mil ifrån mig och min syster Anna som ställer upp för mig oavsett vad.
  Att alltid bära de runt min hals och veta att det alltid är med mig vart jag än går.

  Hoppas jag vinner. Puss och kram
  God Jul 😀

  Reply
 7. Ebba on

  Uttrycket “my heart skipped a beat” kunde inte vara mer passande just nu haha! Jag vill vinna eftersom att de här halsbanden är en grej som jag tittat på och alltid tänkt dream on , de är alldeles för dyra ! Jag fullkomligt ÄLSKAR de och vet precis vilket halsband jag ska välja om jag vinner. ingen blir lyckligare än mig av denna underbara vinst det vill jag lova!:)

  Reply
 8. Sandra Berly on

  Min korta motivering är att jag och min kille firar 3 år på alla hjärtans dag och jag skulle välja att göra ett fint silverhalsband med våra första bokstäver i namnet 🙂

  Reply
 9. vanessa on

  hej jag skulle vilja göra ett syster halsband i silver och ha min och min systers initialer, det skulle jag vilja ge henne i födelsedagspresent :)!

  Reply
 10. Samantha on

  Hej o God jul!
  Jag skulle vilja vinna för jag tycker att deras smycken är så himla fina och förhöjer vilken outfit som helst! 🙂

  Reply
 11. Ebba Agert on

  WOW! Har drömt om de smyckena ända sedan de slog igenom. De är stilrena, enkla, tidlösa men ändå speciella smycken och det skulle verkligen betyda något att få gå runt med familjenamnets första bokstav runt halsen! På så vis kommer familjen alltid närmst hjärtat även om man kanske inte är hemma!

  Reply
 12. Astrid on

  Ååh vilken bra tävling! Jag skulle jättegärna vilja tävla om ett halsband till min mamma. Hon stressar genom vardagen för att få ihop allt och hinna skjutsa mig och mina två småsyskon till alla aktiviteter, samtidigt som hon driver eget företag. Jag skulle vilja ge ett sådant här halsband till henne från mig och mina syskon för att visa henne hur mycket vi uppskattar allt hon gör för oss! Btw tack för en jättehärlig blogg <3 🙂

  Reply
 13. Lovisa on

  Hej (: jag skulle vela vinna halsbandet till min bästa kompis! Hon är guld värt och hon förkännar att få bära ett sådant fint halsband <3 Hon är så viktig för mig och jag vill så gärna bevisa det för henne hihi
  Kram

  Reply
 14. Sandra Nilsson on

  Jag skulle vilja vinna ett smycke till min syster. Hon skulle bli väldigt glad om hon skulle få det av mig i present. Hon gillar sådana smycken och det skulle passa henne.

  Reply
 15. Mary-Angel on

  Åå Gud vilken tävling!
  Jag vill vara med i denna tävling. Min mamma älskar speciella smycken. Jag skulle vilja ge henne detta i gåva. Hon betyder allt för mig och om jag kunde så skulle jag ge henne hela universum. Försöker ge henne ett rikare i liv i form av goda gärningar och uppskattningar varje dag men ibland kan materiella saker vara en fantastisk uppskattning det med.Jag vill verkligen vinna det här smycket : http://www.janekoenig.se/love-tags/sterling-silver/enkel-lovetag-ankarkedja-sterling-silver.html# i bokstaven W
  Kram Mary-Angel

  Reply
 16. Walencia Somi on

  ååh men gud vad jag ska hålla tummar och tår nu att jag skulle få vinna denna tävlingen! Det skulle varit perfekt! 🙂
  Men skulle jag vinna skulle jag helt klart gett ett smycke till min älskade stora syster! Hon finns alltid där för mig och alltid gjort under de svåra perioderna i mitt liv och skulle då vilja ge henne ett underbart vackert smycke som kommer därifrån. Och visa min uppskattning med att hon finns och att jag är så otroligt glad att få ha henne som min syster. Och då skulle ett smycke vara helt perfekt för henne, skulle bara kunna vänta mig hennes reaktion hihi! 🙂
  http://www.janekoenig.se/love-tags/sterling-silver/enkel-lovetag-ankarkedja-sterling-silver.html#
  Kram

  Reply
 17. Maria on

  Hej Awa!
  Jag är en trogen läsare som läser idag din blogg jag är en vuxen person jag vet vad du tänker att det är konstigt och ovanligt att en vuxen kvinna som mig läser din blogg idag,jag vet att vi äldre brukar mest läsa tex Mirka 12 barnsmammans blogg, men så är det inte hos mig i alla fall
  .När jag såg dig tävla i programmet x-factor var du helt otrolig.Du har sån unik och vacker röst det har ännu tyvärr inte gått in i min lilla hjärna.
  Jag vinna detta smycket:http://www.janekoenig.se/love-tags/sterling-silver/enkel-lovetag-ankarkedja-sterling-silver.html#
  Jag skulle vilja ge ett smycke till min svägerska Carina, som förutom att hon ansvarade för köket på min pappas begravning, höll det vackraste och personligaste tal jag någonsin har hört och hon lyckades dessutom få med rosor till min mamma i talet. Min mammas kommentar var: Carina är ”fan-tasstisk”. Och det är hon.
  /En galen mamma som bara älskar att läsa din blogg

  Reply
 18. Emilia on

  Åh, min underbara, bästa vän fyller 18 år i början av januari, och jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna ge bort ett av dessa halsband till henne. Det skulle passa henne perfekt, och jag vet att hon skulle bli sååå himla glad! Kram

  Reply
 19. Natalie on

  Jag tycker att jag förtjänar en fin julklapp till mig själv eftersom jag har precis klarat mig igenom mitt livs näst sista termin i skolan. Nu är det bara att köra hårt fram till juni och lite motivation i form av fina smycken skadar ju aldrig, hehe

  Reply
 20. Mollie on

  Vill vinna för att jag förtjänar ett fint halsband med ett m på efter alla riksosköna pass på ica… Vill ha ett med “m” och ett med “a” . Du kan ju gissa vad de ska stå för… Ledtråd: me gusta mi hermanas. God jul kram malloon aka. Jultomten since 2000.

  Reply
 21. B on

  Jag köper nästan aldrig smycken, kläder har jag i överflöd men jag har inget smycke som liksom passar till allt. Har länge suktat efter ett fint, enkelt smycke som jag skulle kunna ha hela tiden och smyckena från Jane Koenig är perfekta!

  Reply
 22. Lovisa on

  Jag skulle vela vinna detta halsband till min bästa kompis (: Jag älskar henne mer än något och hon hade blivit så glad och hon fick ett halsband med våra initialer på (: ( dessutom har vi varit på jakt efter något liknande ) kram

  Reply
 23. Jennie on

  Har flyttat låååångt från mina älskade systrar, vill ha ett halsband med deras initialer så jag känner att dom alltid är med mig<3

  Reply
 24. Alicia on

  Jag vill vinna ett silver halsband där det står A och ett till a. För min bästa kompis. Men dom är booosha fina och de passar till allt!

  Reply
 25. nora karlsson on

  åhhhh, är detta en dröm? har önskat mig detta men kommer garanterat inte få det. Hoppas verkligen jag vinner! kraaamisar

  Reply
 26. Wera on

  Jag vill vinna detta halsband för att ge till min syster. Hon är hjälpsam och snäll och jag skulle så gärna vilja visa det för henne.

  Reply
 27. Julia on

  Jag skulle vilja vinna ett halsband från henne just för att jag blir så inspirerad av hennes designs och hennes smycken. Dem är verkligen hur fina som helst. Är förälskad i dem!

  Reply
 28. Martha on

  Åh jag vill vinna för att jag känner att jag verkligen behöver något sånt här fint och stilrent. Tävlat nästan varje gång nu och det skulle vara så kul att vinna på självaste julafton.
  Puss och god jul! 🙂

  Reply
 29. Sandra on

  Jag skulle vilja vinna ett liknande halsband som de längst ner i Sterling Silver med bokstäverna S & A.
  Kortfattat kan jag säga att halsbandet är sjukt snyggt, KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET, no more words needed!!:D

  Reply
 30. Nora on

  god jul!❤️
  Jag skulle gärna ta på mig ett av de där halsbanden helst ett i Silver färg. På de fina brickorna vore det gulligt med ett N och ett R alltså min och min systers initialer typ! Det vore en fin symbol som visar hur mkt jag tycker om henne 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)