MENU
15:03 | December 25, 2014

The last winner is…

12 days of christmas
IMG_9849.PNG

Walencia

“ååh men gud vad jag ska hålla tummar och tår nu att jag skulle få vinna denna tävlingen! Det skulle varit perfekt! :)
Men skulle jag vinna skulle jag helt klart gett ett smycke till min älskade stora syster! Hon finns alltid där för mig och alltid gjort under de svåra perioderna i mitt liv och skulle då vilja ge henne ett underbart vackert smycke som kommer därifrån. Och visa min uppskattning med att hon finns och att jag är så otroligt glad att få ha henne som min syster. Och då skulle ett smycke vara helt perfekt för henne, skulle bara kunna vänta mig hennes reaktion hihi! :)
http://www.janekoenig.se/love-tags/sterling-silver/enkel-lovetag-ankarkedja-sterling-silver.html#
Kram”

STORT TACK TILL ALLA SOM MEDVERKAT I TÄVLINGARNA SAMT TACK TILL ALLA FANTASTISKA FÖRETAG SOM VARIT MED OCH GJORT DENNA JULKALENDER MÖJLIG! Hoppas ni gillade det, ni som inte vann, nästa år we go bigger and better 😉

Kramis

One Response to “The last winner is…”

Leave a Reply

  • (will not be published)