MENU
7:45 | March 31, 2015

sirap

Food

 
awa sirapHade ju helt glömt bort att blogga om min och Mollies fabulösa brunch på Sirap för någon helg sen, instagrammade ju denna smaskiga bild ( följ mig på @awasantessonsey) , var väl helt överrumplad av matkoman jag fick så att jag glömde lägga upp det här! I allafall så ligger café Sirap i Vasastan på  Surbrunnsgatan 31A, jag tog en brunchmeny med äggröra, bacon och blåbärspannkakor med extra glass, blåbär och pekannötter. Dör. SÅ. GOTT

I had totally forgot to blog about this amazing brunch that I and Mollie ate like a week ago, I instagrammed ( follow me @awasantessonsey ) it but I might have been to excited over all the good food that I forgot to blog about it as well. Any ways if you are in Stockholm you should totally go to cafe “SIRAP” that it´s called, this is the adress Surbrunnsgatan 31A, I took a brunch menu with scrambled eggs, bacon, blueberry pancakes with extra everything, ice cream, pecans and blueberries. D.E.L.I.C.I.O.U.S 

 

One Response to “sirap”

Leave a Reply

  • (will not be published)