MENU
19:52 | November 29, 2015

Zucchini

Food

imageimageimageimageSlängde ihop bästa Zucchinipastan till lunch, funkar lika bra till middag så tänkte skriva ihop receptet här om ni inte hunnit laga middag!

Du behöver: Zucchini, vitpeppar, havssalt, sambal oelek, pesto, parmesan, paprika, gräslök, körsbärstomater

Först och främst behöver ni något att strimla zucchinin med, jag har en sån här typ som jag köpte i New York men det går lika bra att använda en potatisskalare eller liknande. Lägg den strimlade zucchinin i en stekpanna med lite vatten och olja i botten, ni kan räkna 1 zucchini per person, strö över salt, vitpeppar och en klick sambal. Låt puttra lite lätt, sila av, tillbaks i stekpannan. Mixa i pesto, riven parmesan och hackade körsbärstomater. Servera i en glasskål för det är fint och toppa med paprika, gräslök och parmesan. VOILA.

 

Leave a Reply

  • (will not be published)