MENU
11:05 | February 9, 2016

White crochet

Fashion,Traveling
awa3

Virkat slår aldrig fel i vitt, så romantiskt och härligt ju! Denna skapelse från Odd Molly slänger jag över bikinin som en liten cover-up på stranden. Idag har vi bara hängt på stranden och ätit god mat, druckit smoothies och badat i poolen. Höjdpunkten var dock när vi hyrde Jet-ski, jag och Julia kände oss som riktiga bondbrudar och kände oss överlägsna när vi körde i 50 km/h haha, tog lite bilder som ni får se senare men nu är det snart solnedgång här! Den ska vi kika på, kramis.

// Crochet is never wrong, especially in white, so romantic right! This creation is from Odd Molly, it´s perfect to use as a cover-up at the beach. Today we´ve been at the beach chillin, eatin, drinkin smoothies and swimming in the pool. The highlight of the day was when we rented a Jet-ski, me and Julia felt like real bond chicks driving “really fast”, I´ll show you some pictures from that later, xo!

Leave a Reply

  • (will not be published)