MENU
15:06 | February 25, 2016

beige suede

OOTD
IMG_7735IMG_7718IMG_7721

Det känns ju lite som vår helt ärligt, jag kan rocka min kappa som är relativt varm utan att frysa till exempel. Jag kan gå runt i ett par favoritskor med klack utan att slasken smutsar ner de och jag kan bära mina nya fina solisar. Grymt ju, nu ska jag ta tag i matten och sen maila lite, hade så himla roligt igår på grammis, skriver mer om det sen! Kramis

//It kind of feels like spring to be honest, I can wear my coat which is relatively warm without freezing for example. I can walk around in a pair of my favorite shoes without getting them all dirty by the melted snow and I can rock my new sunnies. Awesome right? Now I have to study some math and then email a bit, I had a blast last night at the Swedish Grammys, I´ll write more about that later on. Xo

4 Responses to “beige suede”

  1. Marissa on

    Vart är blusen och byxorna ifrån? Skulle du i framtiden kunna länka vart dina kläder kommer ifrån, du har ju en sån sjukt fin klädstil!!😍❤️

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)