MENU
18:38 | March 1, 2016

#barnenpåflykt

My thoughts
Erics mat

Alla superstylade matbilder på insta eller bloggisen kan vara härliga att glo på ibland men nu vill jag visa er en mycket viktigare måltid. Detta på bilden är vad 11-årige Eric får äta i ett av världens största flyktingläger. Det du ser på bilden är majs och majsgröt, samma sak varje dag. Men Eric är glad över att vara i trygghet och variation på mat är kanske det minsta man tänker på när man flyr. Han är ett av tusentals barn som just nu är på flykt från Burundi. Upplev hans vardag 360grader HÄR så vi bryter tystnaden om de glömda flyktingbarnen.

// With all the super fancy food pics that we see in our daily feed and our blogs, this is the everyday, every single day, reality for Eric, a child on the run. But he is happy that he is safe in a refugee camp and the variation of food might be the last thing you think about… He is one out of thousand kids who lives like this, go HERE to experience a 360 view on their daily life, we must break the silence around the forgotten refugee children.

One Response to “#barnenpåflykt”

Leave a Reply

  • (will not be published)