MENU
12:22 | April 9, 2016

Yoga

Fitness

image

image

imageJag kom hem kl 7 imorse från att ha röjt på min favoritklubb Spybar med favoriter. Hade lovat Julia att följa med på yoga kl 10 för att det var nåt event, ett löfte är ett löfte mina vänner. Det var så jag startade min morgon och jag säger bara hej världen, jag älskar det. Nu ska vi köra varje lördag, jag och Julia. Man sover inte bort dagen och får en harmonisk start, måste ju verkligen hitta sätt att varva ned så detta är top notch. Ikväll ska jag ut igen, för att det är så himlans kul att dansa.

Kramen

 

// I came home at 7 in the morning after a great night out filled with lots of dancing at My favourite club called Spybar in Stockholm. I promised Julia to go to a yoga class at 10 this morning, and a promise is a promise My beloved friends. So thats how I started My morning, a great way to calm down and make the best of the day. So every saturday from now on we’ll go to yoga in the moooorn. Tonight I am heading out again, just because it’s so much fun to dance. Xx

 

Leave a Reply

  • (will not be published)