MENU
7:43 | May 20, 2016

God morgon!

Yasuragi vibe

Lifestyle

morgonAd-link: Nightwear River Island

God morgon fina du!

Vaknar upp på härliga Yasuragi, är här mer River Island för deras #riactive kampanj där de lanserar nya fina träningskläder! Jag och Molly var nyss och tränade innan frukosten, vi körde lite Tash Oakley och Devin Brugman övningar, så härligt. Är redo att komma på banan med träningen igen, har inte tränat ordentligt sen februari och nu är det dags sörreni! Nu ska vi käka frukost och sedan blir det yoga, sen ska jag jobba lite och plugga matte!

// Waking up at the beautiful japanese inspired spa hotel Yasuragi here outside of Stockholm, me and a bunch of lovely girls are here with River Island for their #riactive campaign, they are releasing new workout clothes! Me and Molly  just worked out before breakfast, I am so ready to get going with my training now! Now we are heading to the breakfast and then its yoga time, then work and math! Xx

Leave a Reply

  • (will not be published)