MENU
14:54 | May 27, 2016

Pink Friday

Nelly

Fashion
pink friday nelly.com

 

Ad-links: // HERE // HERE// HERE // HERE //HERE//HERE//HERE//HERE//HERE//

Idag är det fredag och bästa dagen, Nelly.com kör Pink Friday och har massa bra erbjudanden hela dagen, just nu är det 25% på allt enligt mina länkar under bilderna, det är alltså en ny deal varje timme. Så shopaholics go loco, för att hjälpa er på traven så har jag valt ut mina favvoklänningar!

// Today its friday and the best day ever, Nelly.com has a campaign for 24 hours called Pink Friday with a lot of great deals, now its 25 % on everything on my links below the pictures , its a new deal every hour! So shopaholics go loco, to help you out I´ve chosen my favorite dresses!

pink friday nelly.com

Ad-links: //HERE//HERE//HERE//HERE//HERE//HERE//HERE//HERE//HERE//HERE//

 

2 Responses to “Pink Friday”

Leave a Reply

  • (will not be published)