MENU
7:43 | July 30, 2016

ATM

Traveling

imageJust nu sitter jag på ett plan mot solen, som jag har längtat, efter gårdagens drama som lyckligtvis slutade bra så börjar nu min semester, på riktigt. Har under denna vecka även signat två spännande avtal, känner på mig att det kommer bli en bra fortsättning på detta år och ett ännu bättre 2017… Nu vill jag komma fram till Barcelona så jag kan bära outfiten ovan 😉

// Right now I am on a plane to the sun, I´ve been longing for this for so long now, after yesterdays drama that luckily ended well, its time for vacay. During this week I have also signed two exciting deals, I feel like it is going to be some good months this year and an even better 2017… Now I just want to land in our first stop Barcelona and change in to the outfit above 😉

Leave a Reply

  • (will not be published)