MENU
9:24 | July 31, 2016

walk that walk

Fashion
sandaler

Ad-links://HERE//HERE//HERE//HERE//HERE//HERE//

Jag har jobbat typ hela sommaren så har inte ens reflekterat över sommarskor då jag mestadels gått ut på kvällen efter jobbet och det varit kyligare, vilket i sin tur leder till typ boots eller att jag slängt på mig samma gamla ballerinor. Men kikade runt lite på nätet igår och hittade ett par godingar ovan, tycker faktiskt det skulle vara jäkligt härligt med ett par snygga sandaler, har ni några tips? Kanske ska hitta några här i Spanien, älskar att hitta kläder eller skor på marknader utomlands… Kramis

// I´ve been working all summer so I haven’t even reflected over the brilliance of sandals, I really want to get me a pair in the style above. Maybe I should try to get to a market here in Spain and see if they have any shoes for me.. I love to find clothes and shoes at markets abroad… Xx

 

Leave a Reply

  • (will not be published)