MENU
9:17 | September 28, 2016

Dag 2

Lifestyle

imageimageimageDag 2/3 är här, resultatet blir så fint iaf av det lilla jag fått se. Taggad på när kampanjen går live, superkul är det men efter 8 timmar med 2 timmar kvar blir man ju lite trött. Imorse var det ju sjukaste regnfallet, ändå härligt att vakna till smattrandes på fönsterkarmen. Hämtades upp av bästa Elsa i taxi och nu får jag håret gjort, vi hörs lite senare! Kika in på instastories under dagen om ni vill hänga med 🙂

 

// Day 2/3 is here, the result is so nice, at least from the little I’ve seen. I am so excited for this campaign to go live, so much fun, but after 8 hours with two hours to go you get a little tired. This morning the rain was craaaazy, I mean its nice to wake up to the sound on the window sill tho. Elsa picked me up in a cab this morning and now I am getting my hair done, ttyl! xoxo

Processed with VSCOcam with f2 preset

2 Responses to “Dag 2”

Leave a Reply

  • (will not be published)