MENU
19:37 | September 29, 2016

90 dumplings för många

Lifestyle

imageimageIdag avslutade vi kampanjplåtningen som har varit så rolig att jobba med, älskade att plåta med Elsa o Anniken! Jag behövde dock åka ca 5 h tidigare idag så fick jobba snabbt men bra för att hinna till min studiosession, älskar att va i studion och det känns som att vi har påbörjat en riktigt najs låt, känner att texterna BA kommer till mig snabbare o snabbare för varje session. Skulle i vilket fall bjuda teamet i studion på lite middag emellan sjungandet så skulle beställa dumplings o mixade smaker från Beijing 8 men hade ju helt missuppfattat upplägget så istället för typ 30 dumplings fick jag typ 108, meeeen då har vi både lunch o middag till morgondagens session 🙂

Nu sitter jag i taxin påväg till Tele 2 Arena för att se JB … Och ma gurl MARIA HAZELL som är förband, sååå välförtjänt!!!!

 

 

Leave a Reply

  • (will not be published)