MENU
1:55 | October 27, 2016

pasta for days

Food

middagfoodImorgon åker jag hem till Stockholm, ska faktiskt bli lite skönt eftersom jag saknar lilla mamsen o ma friends meeeeen, jag har haft det grymt här. Så jäkla kul att det har varit så mycket folk man känner här iom festivalen som var förra veckan. Har bott med Benjamin och Linnea vilket varit så mysigt. Härliga sena kvällar uppe i huset där vi käkat gott, hängt, solat, lyssnat på varandras demos och sett livets utsikt. En kväll lagade Jacob och Benjamin en grym arrabiata, jag satt där som ett litet barn under hela tiden och lärde mig en hel del om pasta, exempelvis ska löken svettas när den tillagas och inte få för mycket färg, sedan ska pastavattnet typ smaka hav osv. Gott var det i alfafall, nu sitter jag emellan sessions och käkar acaibowl, ska åka och köpa mat för att ha på flyget imorgon också… Kramis

// Tomorrow I am leaving LA for Stockholm, I miss my mom and my friends a lot so its actually going to be nice, I´ve had so much fun here. Its been so much fun that all of these people that I know from sweden have been here at the same time. I´ve been living with Linnea and Benjamin which has been awesome and so cozy. We´ve playing each other our demos, hanging out in the sun by the pool, shared memories with the greatest view and eating great food. One night Jacob and Benjamin cooked a freakishly good arrabbiata and I was just sitting there getting to know everything there is to know about pasta. Now I am in between sessions and eating acaibowl, now I am heading off to buy food for the flight tomorrow.. Xoxo

2 Responses to “pasta for days”

Leave a Reply

  • (will not be published)