MENU
14:47 | November 26, 2016

Wknd this far

Lifestyle
Koloni cafe

Avnjöt livets sötpotatissoppa o macka med hummus på en fräsch liten macka efter min gastroskopi vilket kan vara det äckligaste man nånsin upplevt. Vill typ inte ens prata om det, asså låg o grät, kändes som att bli kidnappad,inkastad i ett trångt rum o torterad genom att få järnrör nedtryck i magen. Vidrigt.

Var tveksam över om jag skulle palla mig till kvällens event med bästa #UEPARTYUP o Hoss Events. Men jag vilade o ryckte upp mig för att sedan ha livets kväll på kåken följt av härligt häng i en svit med massa fina människor.

f3a39d37-8348-43d1-bda2-c37f84ae8aa5

Denna filur fanns på plats o skrämdes lite lagom.. Sen slutade man på Spybar o ikv fyller 309 åtta år och jag har middagsbjudning på YUC innan som förfest, kom o häng där vetja innan ni drar ut! Kramis

Leave a Reply

  • (will not be published)