MENU
7:01 | January 6, 2017

get naughty

fav picks

// T-shirt//T-shirt//T-shirt//T-shirt//Leather pants//Boots//Boots//Sheer Top// Metallic bra//Leather jacket//Black Jeans//Bag//Statement jacket//Statement jacket//

Jag drunknar i pinterest när jag ska få inspiration för outfits, tänkte börja med att jag en gång i veckan lägger upp mina fav picks och länkar liknande grejer som jag själv hade valt, så gott det går, så man kan sno stilen! Hur låter det? Vill farligt nog ha allt i dessa bilder… Kan säga att läderbyxorna jag länkat är IDENTISKA, köp, man får skitsnygg röv. ( har de hemma)

// I am drowning in pinterest whenever I am bound to get som inspiration for my outfits, I figured that I should share it with you guys once a week and connecting links for similar stuff so you can get the look yourself, nice huh? The leather pants that I´ve linked are IDENTICAL, buy them, you get a nice ass in em. ( have them at home)

this post contains ad-links

One Response to “get naughty”

Leave a Reply

  • (will not be published)