MENU
19:23 | May 10, 2017

My own freaking collection!!!!

adlinks.

Fashion

GUYS jag har släppt min alldeles egna kollektion för Nelly.com. I ett år har vi jobbat kring detta projekt och det har varit så fett att själv få designa allt. En barndomsdröm som gått i uppfyllelse helt enkelt. Vill bara göra fler och fler bikinis. Jag hoppas ni älskar kollektionen lika mycket som jag, längtar tills jag ser er bära den!!!! Vi fotade dessa magiska bilder på CUBA, hade det helt fantastiskt, lycka på hög nivå. Plåtade även Nellys sommarkampanj som kommer snart med massa härliga tjejer. Nu är jag i Los Angeles, se mer på min instastory. @awasantessonsey

Skirt : HERE 

LBB TOP + BOTTOM

TOP + BOTTOM

TOP

GRACEFUL SET TOP + BOTTOM

SASHA FIERCE SWIMSUIT

MY FAV; LUREX SWIMSUIT

BOTTOM

Världens härligaste tjej Janni har gjort en underbar vlogg om vår vistelse, check it out.

5 Responses to “My own freaking collection!!!!”

  1. Sara on

    Hej Awa du är så bra på det du gör!:)) vad heter killen på din videoklipp Obvious ?:) killen är så snygg tycker jag hihi,är han modell?:)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)