Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:35 | September 1, 2014

Workout w J

JuliatrAwatrAwa2

 

Hello bloggen!

Dagen har varit toppen, förutom att jag var hos tandläkaren 7.50 imorse och det visade sig vara helt fel, ska dit på ons. Well, typiskt mig men men, det löste jag med att vara extra gullig och köpa hem god frulle, gå förbi Julia och kolla på ett avsnitt av Drop Dead Diva på morgonkvisten!

Jag och Julia körde ett grymt träningspass senare på kvällen, intensiv boxning som var så jobbigt efter sommarn men nu är vi igång igen med träningen vilket är så kul! Efter passet körde vi lite “nertrappnings”- övningar på gymmet!

Nu ska jag plugga naturkunskap

Kramis


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies