Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:42 | September 2, 2014

a couple of hours

Sång2X-levelJosef

Bra studiosession med Josef Melin på X-Level Studios

Good kväll!

Kom hem från studion för inte så länge sedan! Det var sjukt kul, låten vi skrev kändes riktigt bra, var dock lite risig i rösten så det lät väl därefter men vi är långt ifrån klara med den men själva känslan på låten var najs! Josef Melin som jag skrev med är så sjukt begåvad och fattar precis vad jag menar produktionsmässigt och sångmässigt! Ska bli kul att skriva mer låtar , taggar så att få ihop ett helt album, men det får ta den tid det tar så jag blir riktigt nöjd , mer om det någon annan gång ,men nu ska jag vila ska som nämnt till tandläkaren 7.50(!!!!) imorn trots att jag börjar 9.45, allt handlar om prioriteringar…

Kramis


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies