Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:33 | September 2, 2014

Ocean Frank meet Ocean Greece

Frank ocean

God morgoon!

Kan en morgon börja bättre än med ett varmt bad med härlig musik från Frank Ocean? Måste bara påpeka vattnet på bilden though?!!!! Bilden är tagen av mig och oredigerad, på det vackra havet i Grekland förra året! Sjukt vackert!

Idag ska jag försöka lyssna och inspireras av massa olika låtar innan skolan är slut då jag beger mig till studion för att skriva lite nya låtar, yeey!! Ska bli så kul,älskar att skriva blir bara helt rätt från början och det känns äkta…

Nu ska jag snart till skolan men först ska jag följa min gulliga mormor till doktorn(hon är på besök i sthlm för det), puss hörs sen!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies