Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:07 | September 21, 2014

Details

IMG_0399IMG_0402En liten detalj från mitt rum, har två stora högar med tidningar som jag knappt läser för att jag aldrig har tid att sätta mig ned med de, men ska försöka börja läsa de på morgonen, finns säkert mycket tips och roliga reportage i de! Sedan ligger det lite smycken från bl.a Guldfynd och pryder högarna tillsammans med en “pälsboll” från River Island!

Appropå tid, kommer ni ihåg att jag skulle skriva ett inlägg utifrån de där tidningarna? Om hur man får tid till olika saker osv, det kommer i veckan!

Kramis och så hörs vi imorgon!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies