Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:28 | September 28, 2014

WOW

Hej alla fina! Tack så hemskt mycket för idag, är helt överväldigad av hur många som kom för att lyssna på oss?!!! Tack så mycket, det var så mysigt, världens bamsekram till er! Kika in på thelife.se för snart så får vi dela det med er!!

Är helt slut nu så ska vila lite, plugga och sedan äta med Andrea!

 

Kram!

Bild 2014-09-28 kl. 17.24 #7

2 kommentarer2 kommentarer om “WOW”

    Kan man se den någonstans om man inte kunde komma ? snälla snälla svara

    Reply

    Hej! Du kan lyssna på den på nackaforum.se

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här