Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:57 | September 29, 2014

Tack igen!

Hej! Det var så otroligt kul igår, jag var jättenervös för att ingen skulle komma men det kom typ 400(!!!???) underbara människor! Alla var så trevliga och det var så mysigt att träffa alla! Tack som fan för att ni kom, ni förstår inte hur mäktigt det känns för oss att ni vill sitta stilla i 45 min och lyssna på när vi pratar och att ni var där och köade i timmar innan! Så otroligt mycket tack till er!!! Hade sett fram till igår hur länge som helst och så blev det riktigt lyckat på grund av er!

Om ni vill se alla bilder kan ni gå in HÄR sida och även lyssna på pod-casten igen HÄR.

Pod

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här