Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:43 | October 23, 2014

TELL ME

IMG_0104

Åker till London om si sådär 5 dagar, bara en liten reminder till Andrea och Bianca(!!!) Med tanke på det så kommer det levereras sjukt roliga inlägg från London, men eftersom jag inte kommer ha internet på dagarna utan förmodligen på kvällarna(hoppas) så undrar jag vad ni vill läsa på bloggen! Tänkte sätta mig och göra lite tidsinställda på fredag/lördag! Älskar när ni kommenterar och visar att ni lever hehe, så tell me, vad vill DU läsa! Kramis


6 kommentarer6 kommentarer om “TELL ME”

  Skulle vara nice & läsa om dina outfits, då jag älskar fashion & det paketet. Man kan aldrig få för mycket av det 🙂

  Reply

  Hur du sminkar dig och fixar ditt hår till vardags 😀

  Reply

  Personliga inlägg där vi får lära oss lite om dig. Ex en tuff period du vart med om, något du är rädd för, åsikter…

  Reply

  Jag skulle vilja ha massor med bilder och allt vad du sett o.s.v.

  Reply

  Hej Awa! Jag älskar dig du är världsbäst, du är utan tvekan min idol och förebild. Jag älskar dina skolinlägg då du motiverar till skolan för så här dags kan man känna sig ganska trött och när du skriver dina fina inlägg om att inte ge upp blir man motiverad så kanske fler skolinlägg, loveu mer än allt, du kan nå mig på min mail som jag angav, älskar dig AWA!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här