Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:35 | October 30, 2014

Tbt part 1

Åååå pulsen i London får mig att sakna pulsen i NYC, asså den staden har en speciell plats i mitt hjärta som hos många andra! Hoppas verkligen att jag och Andrea kommer iväg dit i Februari, skulle ju vara drömmen!

Här kommer lite tbt från 2013

IMG_0420IMG_0426IMG_0429IMG_0465 IMG_0546IMG_0553

Möte med lite branschfolk på en supergod Asiatisk restaurang i NYC

IMG_1559IMG_1560someday…

Kontrasterna i dessa bilder är det som gör New York, du får den flådiga lyxen blandat med sopor på gatorna, folk som dansar i gatuhörnen och springer till möten, folk som shoppar mitt på natten bara för att staden aldrig sover, detta äääälskar jag då jag är en riktig nattuggla!! Så mycket bättre än morgonmänniska haha, kramis så hörs vi sen med part 2, den handlar om mat och enbart mat!

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Tbt part 1”

  NY verkar vara typ den bästa platsen på jorden! 🙂

  Reply

  Tjena snygging!
  Åh visst är London helt underbart , älskar den staden alltså!!! Så mycket sevärt + shopping!!

  Om du/ni är intresserade så kan ni väl kika in på min blogg där jag skriver om mitt liv som 15årig småbarnsmorsa till Alexiis och Neo.
  Många kramar!!

  http://www.nattstad.se/juliaalsedroos

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här