Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:43 | October 30, 2014

tbt part 2

Maaaat! Vi äter så sjukt god mat här i London så att det finns inte, jag är typ mer den som hellre spenderar pengar på kulinariska upplevelser än kläder när jag reser, älskar att äta och att laga mat, här nedan kommer ett axplock av allt gott jag åt i New York.

IMG_0560Lobster tacos, OMG heaven

IMG_0556Tempura friterad krabbsallad, dör

IMG_0803Yas, andrea, yas

IMG_1170Freshness

IMG_1373IMG_1563Min all-time-favorite, hummer pizzan! Så jäkla god så att jag dör, har en viss förkärlek för hummer i alla dess former…

Vad är er favorit mat?


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här