Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:39 | December 21, 2014

Vinn kläder värda 4100 kr!

Hej! Dagens vinst äälskar jag! Det är kläder från ett märke som heter SOFIFI som startats av gulliga Sofie Brattberg som står för kvalitet och integritet! Jag älskar den tidlösa stilen på kläderna!

Gå in på SOFIFIs webbshop HÄR för att läsa mer, följ de även på instagram @sofifiworld för ökad chans att vinna!

 

Skärmavbild 2014-12-21 kl. 11.38.06

Dessa två plagg kan ni vinna!

Tävlingsregler; 

1. Skriv en KORT MOTIVERING om varför just du ska vinna, välj ett av plaggen som du vill vinna!

2. Det är alltså två vinnare så välj om du vill vinna top:en eller jackan!

Lycka till, kramis! (tävlingen avslutas imorgon)


57 kommentarer57 kommentarer om “Vinn kläder värda 4100 kr!”

  Jag skulle vilja vinna toppen eftersom den är sjukt snygg och passar till mycket. Man kan ha den på fester tillsammans med jeans och då blir det lite finare än bara en vanlig topp. Tycker den var sjukt snygg och verkligen någonting som jag skulle vilja ha i garderoben. Sen är det alltid kul att testa nya märken och detta verkar ju dyrt så skulle aldrig haft råd att prova detta märket annars.
  God Jul, Kram

  Reply

  Hej! 🙂

  Finns SÅ mycket jag vill skriva men jag förkortar det till: för att det hade gjort en fattig tjej som mig extremt löjligt lycklig och jag hade gått med ett konstant leende! Det underbara linnet hade jag valt 🙂

  Har följt på Instagram också 🙂

  Reply

  Jag vill vinna toppen för att jag inte har någon festlig topp och den här var väldigt festlig. (Och för att jag aldrig tidigare vågat vara med i en bloggtävling men nu tar steget ut i det okända)

  Reply

  Jag skulle vilja vinna jackan Destiny parkas eftersom jag verkligen fall för den nu när jag såg den för första gången. Jag är just nu på jakt efter den perfekta jackan att bära när vintern börjar ta slut eftersom jag för tillfället bara äger tjocka och tråkiga vinterjackor. Denna jacka skulle passa perfekt både till våren och hösten och jag tyckte färgen var så unik och passar därför mig då jag gillar att bära klassiska, och “vanliga” plagg men som på samma gång sticker ut lite mer än andra plagg.

  Jag följer Sofifiworld på instagram 🙂 (mirandarollen)

  Reply

  Jag vill vinna jackan för att jag inte har någon bra vinterjacka.
  Följer nu! @sandraaljassani på instagram.

  Reply

  Jag skulle vilja vinna de blåa linnet, för att den både är elegant och snygg så man kan använda den när som helst! Och babyblått är min favorit färg 🙂 följer kontot nu!!

  Reply

  Skulle jättegärna vilja vinna toppen, dels för att jag behöver fräscha upp garderoben lite nu efter jul, dels för att jag inte har hunnit shoppa på över ett år och för att nästa år firar jag och min pojkvän 1:år, och troligtvis så blir det en förlovning också, så den toppen hade passat perfekt till ettårs-middagen med min kille! Hoppas allt är bra med dig, kram! ❤️

  Reply

  Hej bästa Awa!
  Jag skulle vilja vinna denna eleganta topen :http://shop.sofifi.com/tops/flared-blouse-long-4.html
  Jag vill vinna det här eftersom att jag äger inte några fina toppar och det skulle bli roligt för fösta gången och vinna eftersom att jag är en oturs människa.
  Jag hoppas jag kan bli en av de lyckliga vinnarna.
  Kram <3

  Reply

  Hej bästa Awa!
  Jag skulle vinna den blåa toppen som är så elegant och fin.
  Jag vill vinna det här eftersom att jag äger inte några fina toppar och det skulle bli roligt för fösta gången och vinna eftersom att jag är en oturs människa.
  Jag hoppas jag kan bli en av de lyckliga vinnarna.
  Kram <3

  Reply

  Hej! Åh vad jag älskade toppen. Den skulle passa perfekt till nyår till en kjol jag köpt. Jag har inte hittat någon topp ännu och den här var perfekt. Jag älskar mode och kvalitets kläder. Men är student och har inte alltid råd med det jag vill, därför förtjänar jag att vinna. Kram.

  Reply

  Jag vill vinna jackan, för att den är så annorlunda och snygg, helt annorlunda än vad jag brukar ha! 🙂 Så freaking snygg, helt enkelt! Jag följer @sofifiworld på Instagram nu också!

  Reply

  Jag är självklart med och tävlar! Vill vinna Toppen eftersom den var jätte snygg. Funkar både till vardag och fest! Me gusta!:D

  Reply

  Ligger hemma med 39 graders feber:( Så att vinna skulle verkligen vara så sjukt kul!
  tycker båda plaggen är sjukt snygga men måste jag välja så vill jag helst vinna jackan:)
  följer dem på insta: @elsavilhelmina

  Reply

  Jag skulle vilja vinna linnet! Jag har under ett års tid haft eksem och stora pigmentfläckar på armarna och har därför inte kunnat ha kortärmat… Nu är de äntligen borta och att visa mycket hud i det här snygga linnet hade varit underbart på tex nyår!

  Reply

  Linnet är galet snyggt och jag skulle absolut vilja ha en sådan i min garderob!

  Reply

  jag vill jätte gärna vinna linnet pga den skulle passa mig så fint i sommar!

  Reply

  Jag vill vinna toppen för att den är så himla snygg och för att jag skulle känna mig som en skitsnygg babe i den – vilket jag gärna vill göra! 😀

  Reply

  Hej hej! Jag älskar verkligen top:en, tycker att det är jättefint med topar då man ser skulderbladen. Skulle bli superglad om jag vann top:en! Hej då

  Reply

  Hej! Jag är en tjej på 14 vintrar som bara älskar kläder, mode och allt som har med tyg och accessoarer att göra 🙂 varför just jag ska vinna vet jag inte, jag känner mest att alla har rätt till att vinna eller iallafall ha en chans att vinna. Men när jag såg dessa kläder blev jag helt förtrollad, jag bara älskar den stilrena färgen till det lyxiga tyget som matchar den perfekta formen. Tack för att ni gör dessa tävlingar! Kram Maja

  Reply

  Ååh! skulle bli så otroligt glad om jag skulle vinna -linnet-, har faktiskt aldrig sett sofifi’s kläder förr så det blev som kärlek vid första ögonblicket! Min personliga stil är “basic”-kläder men i bra kvalitée eftersom att de är så sjukt snygga, stilrena, tidlösa och helt enkelt passar till allt! Detta linne skulle passa så fantastiskt bra i min garderob, både till fest och vardag! Jag har inte kunnat köpa knappt några kläder alls på senaste tiden eftersom att jag varit tvungen att spara till en dator, som såklart går före nu när jag går på gymnasiet och behöver en till skolarbete, så har börjat tröttna lite på kläderna jag nu går i varje dag och skulle bli helt överlycklig om jag vann detta linne!

  Reply

  Jag vill vinna jackan. Bara för att den är jättefin (även är det min födelsedag idag och skulle bli en perfekt present till mig själv)! 🙂

  Reply

  Hejsan!!<3 Jag skulle vilja vinna jackan! Men toppen är också skitsnygg… För att en jacka kan man ha vid många tillställen. Jag har faktiskt letat efter en snygg, bra och passande jacka, själv tycker jag den passar mitt blonda hår iallafall färgen som man ser på bilden!!! Håller tummarna för jackan!<3

  Reply

  Materiell kärlek! Jackan är ju AMAZING!
  Min motivering: jag skulle SÅ otroligt glad att få bära en sån skönhet!

  Reply

  Wow säger jag bara jackan var otroligt snygg. Det skulle passa perfekt eftersom jag inte har någon vår-jacka också

  Reply

  Vill ha snygga men stilrena kläder som funkar till allt!

  Vill ha toppen 🙂
  God jul!

  Reply

  Skulle vilja vinna toppen för att jag är en fattig student som älskar kläder liiite för mycket.

  Reply

  Följer !
  Allt är så stilrent och passar både till fest och vardags.

  Reply

  Hejsan! Vill först och främst säga ett stort grattis och lycka till Sofie! Och jag vill även säga du är så himla grym och omtänksam ( har träffat dig på Nacka forum event)

  Jag skulle gärna ha toppen, eftersom man kan faktiskt använda den till flera olika tillfällen som T. ex: fester, vardagen, middag osv. Jag beundrar hur plagget är designat, väldigt elegant och unik. Har aldrig innan sett Sofies kläder innan.. Men när jag gick in på hemsidan o så, så blev jag väldigt imponerad! Detta är ju något nytt och fräscht! Jag går i andra året på gymnasiet så detta är något jag kan ha på mig varje dag. Jag gillar verkligen klädstilen och tycker den passar perfekt för mig.
  Tack så jätte mycket för möjligheten och hoppas ni väljer mig, betyder mycket och skulle verkligen uppskatta det o lägga ut på bloggen.

  Godjul & gott nytt år

  Reply

  Jag skulle vilja vinna jackan för att (kortfattat) det var kärlek vid första ögonkastet!!!

  Reply

  Jag är en alldeles för klädfattig stackare som skulle bli sjukt glad om jag vann toppen eftersom jag bara avgudar hur snygg den är! 🙂

  Reply

  Min syster är bäst och skulle passa sjukt bra i jackan!❤️

  Reply

  Hej! Herregud vilka snygga kläder Sofie har.
  Men om jag skulle få turen att vinna skulle jag gärna vilja vinna top:en. Följer även SOFIFIWORLD på instagram 😀

  Motivering:
  Julafton börjar närma sig med stormsteg och ett mjukt paket till min syster tänkt ge vilken succé. En skönhet till människa och en skönhet till topp på samma kvinnokropp.
  Glad är bara förnamnet de hon kommer bli, snälla Awa låt denna dröm slå in.

  Puss och kram

  Reply

  Jag skulle bli så lycklig om jag vann toppen för att den känns så sjukt jag! 🙂

  Reply

  Vill vinna jackan för den är helt amazing! verkligen! Följer dem på insta också:)

  Reply

  Hej!
  Jag borde vinna eftersom jag älskar linnen och tycker denna är jättesnygg. Aaa, det är alltså linnet jag vill vinna 🙂
  Följer dem på instagram, mitt namn: gretalundkvist

  Reply

  Jag vill gärna vinna linnet för jag skulle känna mig så fin i det. Kram

  Jag följer på instagram!

  Reply

  Jag skulle vilja ge den super fina jackan till min syster i julklapp, är helt säker på att hon skulle bli jätte glad!
  Jag @sippingonredwine följer dej @awasantessonsey och @sofifiworld på insta har även tipsat om luckan! 🙂 <3

  Reply

  Jag skulle jättegärna vilja vinna den fina toppen! Den var verkligen underbar och har letat efter nått liknande länge nu så blev så glad när jag såg den här!

  Reply

  Jag vill jättegärna vinna linnet. Motiveringen till det är helt enkelt att jag tycker det är sjukt snyggt och det passar till alla möjliga olika tillfällen. Till exempel på fest eller middag! Jag skulle verkligen bli superglad!

  Reply

  Hejsan Awa! Jag är ett modefreak som så himla gärna skulle vilja ha jackan, jag tycker faktiskt det är ganska svårt att motivera när det finns en mening: I Love It!!!!!!!
  Den är bara så snygg! Jag håller tummarna för jackan, och hoppas min motivering räcker… Kramis <3

  Reply

  Jag skulle vilja vinna det sjukt snygga jackan! Motivering: Härlig färg, fantastisk design, bara gud vad snygg den är! Håller tummarna!<3

  Reply

  Jag vill vinna för skulle vilja ha något snyggt till nyår!
  så om jag vann skulle jag vilja ha toppen:)

  Reply

  Jag skulle verkligen vilja vinna toppen! Den var riktigt snygg och elegant och ett nytt plagg till garderoben tackar man verkligen inte nej till! Kram! 🙂

  Reply

  Jag skulle vilja vinna jackan, för att den är jäkligt snygg helt enkelt! Kram

  Reply

  Hej Awa!! Jag skulle vilja vinna den mintgröna toppen då jag sett liknande somj ag tyckt om innan med inte slagit till. Detta vore super snyggt att matcha i en nice vår outfit längre fram. Är så trött på vintern och denna skulle helt klart bidra till en ökad vårkänsla!
  Fingers crossed <3

  Reply

  Heeej fina Awa! Skulle jättegärna vilja vinna top:en, den är så fin och elegant! Jag skulle vilja vinna för skulle behöva en ny topp i min garderob men tyvärr är det ganska dyrt att jag själv skulle köpa den. Ska på middag med familjen på fredag och skulle passat perfekt om jag hade top:en på mig. Hoppas verkligen att jag vinner för har alltid otur med tävlingar. Jag följer @sofifiworld på instagram. Kram och god jul! <3

  Reply

  Jag skulle jättegörna vilja vinna toppen! 🙂
  God Jul (följer dem på insta)

  Reply

  Jag skulle vilja vinna jackan, för att jag vill glänsa så mycket på nyårsfesten så att folk vänder sig om efter mig.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här