Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:20 | December 22, 2014

Vinnarna är…

Top;

Emma;

“Jag vill vinna jackan, för att den är så annorlunda och snygg, helt annorlunda än vad jag brukar ha! :) Så freaking snygg, helt enkelt! Jag följer @sofifiworld på Instagram nu också!”

Jacka;

Amira;

“Hej! :)

Finns SÅ mycket jag vill skriva men jag förkortar det till: för att det hade gjort en fattig tjej som mig extremt löjligt lycklig och jag hade gått med ett konstant leende! Det underbara linnet hade jag valt :)

Grattis tjejer! Imorgon dyker den sista och enligt mig bästa tävlingen upp någon gång under dagen, hoppas verkligen ni gillar det!!

Kramis


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här