Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:35 | January 27, 2015

-jag-

FullSizeRender (4)
 jag.

Hej jag heter Awa, är 17 år och bor i Stockholm, går andra året på gymnasiet, älskar musik, mina vänner och min familj.

Jag är en väldigt blyg person när du träffar mig för första gången, alltid varit, dock väldigt frispråkig om jag känner mig bekväm i din närvaro.

Jag gråter för typ allt, tror att jag har överfulla tårkanaler eller något, kan gråta för att något är riktigt kul, för att någon kompis blivit helt lyrisk över att den lyckats med något som den kämpat för, alltså glädjetårar hehe, kan gråta för att jag har migrän, shit nu låter jag som den mest hormonellt instabila personen i världen, men riktigt så är det inte tror seriöst att det är något fel på mina tårkanaler, gråter när det blåser, men det kanske är fullkomligt normalt?

Jag har väldigt svårt att lita på folk vilket gör att jag hellre stänger igen istället för att öppna upp, men när man väl ”vunnit” mitt förtroende så kan jag vara mig själv till hundra procent. 

Jag är snäll, ibland för snäll så att folk tror att jag stöter på de…, men även omedvetet bitchig hehe, kan gå på lite hårt ibland, gullegullar inte riktigt. Jag är snäll mot dig och behandlar dig med respekt så länge du gör detsamma, om detta inte är ömsesidigt så låter jag dig hellre vara.

Jag avskyr när folk missförstår eller underskattar mig, kör runt med mig, eller tror att de kan detta. Brist på respekt helt enkelt, helt fel, jag har varit med om väldigt mycket jobbigt i mitt liv och det är inte mycket som jag inte kan hantera. Tolererar inte skit.

Jag omringar  mig med vänner jag verkligen värderar och har ett antal väldigt nära vänner som jag litar på till hundra procent.

Jag anser att den finaste komplimang jag någonsin fått är dig kan man lita på, det tyckte jag var väldigt fint då jag vet hur svårt det är för mig själv att lita på folk

Om jag ska beskriva mig själv med några få ord skulle det kanske vara glad, snäll, sprallig, envis och målmedveten, men har ingen aning om hur folk uppfattar mig, man målar ju upp en bild av sitt liv på bloggen men det är ju inte den hela “sanningen”.

.

 En grej jag skulle tycka var intressant är hur ni som läser min blogg uppfattar mig och mitt liv, kommentera nedan!

Var helt ärliga!


5 kommentarer5 kommentarer om “-jag-”

  Ärligt talat så uppfattar jag dig som en sjukt gullig person! Önskar att du var min bästis eller syster haha 🙂

  Reply

  Du verkar snäll, rolig att umgås med, trevlig, som eb glad person och allmänt gullig 🙂

  Reply

  Uppfattar dig så som du är i verkligheten. Helt galen, energisk till tusen och världens spralligaste brud som alltid äter och jämt ser bra ut. Love u

  Reply

  Jag uppfattar dig som en tjej som vet vad hon vill och kämpar hårt för att nå dom,goals då, du verkar vara en så gullig person but still badass .. u go girl . U ARE THE BEST

  Reply

  Jag ser dig som en glad och snäll person och härlig att hänga med! men lite svår som kan uppfattas som kaxig och för självsäker(vad jag trodde först innan jag började följa din blogg hihi).
  tror du är en riktigt bra vän! 🙂 tack för en bra blogg!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här