Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | January 27, 2015

Kiss Me / Tangelo

Skärmavbild 2015-01-26 kl. 23.41.16

Sminkar mig exakt likadant varje dag, dvs när jag inte väljer att bara fylla i brynen eller köra helt osminkar, väldigt simpelt och lätt!

Ni kan läsa om exakt hur HÄR , igår letade jag igenom min sminkhörna och blandade Make Up Stores Chubby lipstick “Tangelo” och Sephoras Kiss me “Candy Apple” på läpparna vilket resulterade till en väldigt fin färg, hade en väldigt basic outfit med svarta jeans och en grå långärmad tröja så detta piffade helt klart upp utan att bli för mycket!

IMG_2460 IMG_2353

 

FullSizeRender (3)

1 kommentarerEn kommentar om “Kiss Me / Tangelo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här