Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:07 | February 26, 2015

That necklace sparkles

P2020343P2020346P2020361P2020339Några få dagar kvar i värmen nu, ska njuta in i det sista! Kollade igenom mitt bildarkiv igår och “ramlade” över dessa ytterst fagra bilder från första natten i NY, saknar det något enormt. I alla fall så hade jag min mysiga polotröja från River Island med ett halsband från Glitter till, fick så sjukt många komplimanger för den kombon den dagen I remember, that was fun! Alrighty, nu är det strandhäng som gäller, kramis


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här