Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:10 | April 29, 2015

#awachella15

#Awachella15

I lördags hade jag ett mini release party för några tjejkompisar då min singel alldeles snart släpps, temat för kvällen blev Coachella då jag tyckte det var passande med musik osv, hade så kul, så ett stort tack till mat.se, Marielle och alla fina vänner!

Eftersom det är onsdag idag, a.k.a lilllördag och ni kanske är på partyhumör tänkte jag att jag skulle slänga ihop en guide för hur du stressfritt fixar ett roligt event!

// Tips on how to organize your event, my release party #awachella15 was amazeballs!IMG_8242.JPG1. Välj plats för festen och datum // key to host a party, somewhere and a time to be.

 

Skärmavbild 2015-04-29 kl. 01.24.58

2. Temafester är enligt mig alltid de roligaste, så bestäm ett roligt tema, mitt blev Coachella //  a themed party is always so much fun, mine was Coachella

awachella

3. Gör en gästlista och bjud alla de som du vill ha riktigt kul med, bjud in långt i förväg så att alla kan planera in just ditt event, gör en smidig grupp på Facebook som du kan uppdatera när det börjar närma sig // do a guest list, choose the people that you wanna have a lot of fun with, invite the guests at least two weeks in advance so they can plan your eventP4250402chella10

4. Gör en budget om du ska ha en större tillställning som du kan följa // make a budget to follow

Här bestämmer du även maten du ska bjuda på, vilka dekorationer du ska ha och övriga roliga grejer! Beställ din mat från mat.se som jag, så sjukt smidigt, det bästa är att man kan skriva in exakt hur många exemplar av varje vara man vill ha och sedan får man leverans till dörren så slipper man tänka på all logistik.

Jag hade köpt in kinaboxar och plastbestick så att man lätt skulle kunna slänga, serverade Pulled pork med massa tillbehör och en chokladtårta till efterrätt!// Here you decide what food you are supposed to have and all of the decorations etc

chella7P4250394 chella9

Maja med några av Helium ballongerna som svävade i taket

5. Börja med allting hundra timmar innan du egentligen ska vara klar, allt tar så mycket längre tid än vad man tror, ha gärna någon som hjälper dig med alla förberedelser, super om man successivt under veckan innan börjar preppa så kan man njuta av kvällen istället av massa grym musik, härlig stämning och fina vänner! Jag hade enfantastisk rolig kväll och är nu mer än taggad att få släppa singeln till alla er!chella11Kramis, hoppas ni gillade detta inlägg!


1 kommentarerEn kommentar om “#awachella15”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här