Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:17 | August 28, 2015

Vinn 2 biljetter till Akon!

Akon kommer till Sverige den 29/8, nu på lördag för att uppträda. Jag har fått möjligheten att lotta ut två biljetter. Skriv bara en kommentar med ditt och den du vill gå meds namn så lottar jag ut vinnaren och kontaktar denna via mail, så skriv in mail också!

Lycka till

  


8 kommentarer8 kommentarer om “Vinn 2 biljetter till Akon!”

  Jag skulle gärna vilja ta med mig min kompis Sabina & se Akon! 🙂

  Reply

  Jag skull va så glad om jag kunde gå på Akon med min bästis Charlotte:)

  Reply

  Heej! Jag skulle vilja ta med min bästa vän Hanna 🙂

  Reply

  Jag skulle vilja ta med min kusin Lina som älskat honom sen barnsben 🙂

  Reply

  Jag skulle sjukt gärna vilja vinna och gå med min pojkvän Filip! Skulle bli som en liten överraskning för honom:)) älskar din blogg <33

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här