Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:05 | September 29, 2015

Robe life

imageimageimageimageimage

Hemma från Ibiza, fantastisk resa med mysigaste tjejerna. Nu är det back to reality, massa plugg men samtidigt svintaggad på att höstmysa, gå på bio, promenader, fika och bara hänga med vänner. Om ni följer mig på instagram ( @awasantessonsey ) lär ni ha sett en av dessa bilder men här kommer en hel radda mysiga squad pics i våra härrrliga morgonrockar. Puss

 


1 kommentarerEn kommentar om “Robe life”

    Hon till vänster om dig är det bella randquist?? :O <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies