Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:51 | October 30, 2015

Sneak peek

image

Massa förlåt för dåligt bloggande idag men jag missade ju för tusan flyget. Jag och Elsa satt vid fel flygbolag då båda skulle åt samma håll och sedan fick vi omboka biljetterna för att gå UT och göra om hela säkerhetskontrollprocessen osv. Svinjobbigt verkligen, nu fyra timmar senare med fantastisk hjälp från Jenny på Zalando sitter vi på planet som snart ska lyfta.

Hade livets kväll igår och har massa bilder som ni snart ska få se, Kramis.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här