Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:42 | November 23, 2015

Music Monday

Happy Monday, idag ska jag vara extremt produktiv har  jag bestämt, på det sättet att jag ska maila alla mail som måste mailas, fixa lite med bloggen, öppna matteboken, jobba med mitt UF företag, GYMNASIEARBETET!! och fixa lite småsaker. Eftersom jag skriver det här så MÅSTE jag göra det, kan ju bara tänka att det snart är jul och nyår, efter nyår blir det mycket härligt resande så kör slutspurten nu.

Veckans låt som sammanfattar helgen för mig är Stronger av Kanye West, har lyssnat loss på den, bästa raden i låten är följande “You should be honored by my lateness, That I would even show up to this fake shit”. Så on point hehe, langa den när man är sen…

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här