Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:46 | November 29, 2015

Lamborghini dreams

ja2jaharåpics from google

  Söndag och jag cravear bilar. Tycker alltså att Lamborghinis, Ferraris och sportbilar i allmänhet är så jäkla sexiga, är absolut inget proffs på bilar och vet inte mer än vad jag gillar när jag ser det. Men om man ska mäta sin framtid i materiella ting så står snygga bilar högt upp på min lista, Lamborghini speciellt, mums. Alltså helt ärligt fuck allt, Lamborghini Aventador eller vad tusan den heter i svart kan ju vara den SEXIGASTE bilen there is. VILL HA NU. Kanske borde skaffa körkort först tho…

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här