Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:52 | November 29, 2015

Zucchini

imageimageimageimageSlängde ihop bästa Zucchinipastan till lunch, funkar lika bra till middag så tänkte skriva ihop receptet här om ni inte hunnit laga middag!

Du behöver: Zucchini, vitpeppar, havssalt, sambal oelek, pesto, parmesan, paprika, gräslök, körsbärstomater

Först och främst behöver ni något att strimla zucchinin med, jag har en sån här typ som jag köpte i New York men det går lika bra att använda en potatisskalare eller liknande. Lägg den strimlade zucchinin i en stekpanna med lite vatten och olja i botten, ni kan räkna 1 zucchini per person, strö över salt, vitpeppar och en klick sambal. Låt puttra lite lätt, sila av, tillbaks i stekpannan. Mixa i pesto, riven parmesan och hackade körsbärstomater. Servera i en glasskål för det är fint och toppa med paprika, gräslök och parmesan. VOILA.

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här