Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:36 | November 30, 2015

HALLENCREUTZ

Skärmavbild 2015-11-30 kl. 16.29.33

Jag har aldrig varit särskilt intresserad av konst, kan tycka att det är supermysigt att gå på gallerier och konstmuseum ibland, men det är väldigt sällan. Dock älskar jag fina bilder och i mitt framtida slott a.k.a mansion in Hollywood, Italien och någon annanstans där mina Lamborghinis väntar på mig( ja man får ha sjukt höga mål) så vill jag ha ett stort rum med massa fina bilder, ett piano (trots att jag inte kan spela men jag ska lära mig) och skulpturer osv. Är helt kär i Clara Hallencreutz bilder, egentligen är de ganska simpla många av de, typ den där snabbmatsmenyn uppe till höger som hon sprejat i guld, tycker dock att simplicity is key och att det är coolt/fint att titta på.

Idag har jag varit förbi mitt management och snackat musik och annat kul, mycket roligt som händer framåt i tiden, håller tummarna att allt går vägen. Jag måste in i studion mer nu och skriva ännu bättre och fler låtar, skolan håller mig tillbaka lite men jag har bestämt mig för att jag kan klara allt jag vill. Måndagspeppen is real och jag känner mig glad på livet, behöver bara strukturera upp en del och lägga fokus på rätt saker så kommer allt bli toppen!

Kramis


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här