Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:22 | December 9, 2015

Close

imageDet är så nära lov så jag spricker, hoppas innerligt att jag och mamma åker till solen någon vecka! Skulle behöva komma bort, lägga totalt fokus på mitt Gymnasiearbete, vila och ladda batterierna till nästa år. Efter lovet ska jag och Becco ta tag i träningen ordentligt, jag har antingen vart för trött, stressad eller sjuk för att träna de senaste två månaderna vilket suget för jag blir verkligen trött av att inte träna, vi ska nog börja på boxning en gång i veckan, minst. Sen ska jag skaffa gymkort, vill köra 3-4 ggr i veckan!

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Close”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här