Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:35 | December 31, 2015

Let´s stop giving a fuck

imageDetta år har varit ett fantastiskt år på många sätt och jag är mest glad över att jag vågat ta risker, lärt känna UNDERBARA vänner för livet, levt fullt ut och verkligen blivit den positiva person som jag faktiskt är. Sen 2012 har jag varit sjukt stressad och blev ju i princip utbränd efter X-factor, trots att det var en fantastisk tid som gjort att jag får göra allt jag gör idag så satte det sina spår. Man klarar inte hur mycket som helst även om man vill och då säger kroppen ifrån. Har även skett mycket privat som varit jobbigt men som nu i efterhand varit så värt det, det är viktigt att man har rätt människor omkring sig och inte tillåter folk att ta massa energi från en och enbart lämna negativitet efter sig.

Jag älskar livet och det tycker jag ni också ska göra. Det handlar inte om stora grejer, jag har SKITDAGAR jag med och vill bara ge upp på allt ibland men sen kanske man får äta en fantastisk middag, gå på en mysig promenad, hänga med sina fina vänner, snacka i telefon med sin bästis… alla de små momenten uppskattar jag faktiskt.

2015 har även varit året då jag verkligen växt som person, ser livet från den positiva sidan så ofta det går och är väldigt säker i mig själv och tar inte mig själv på för stort allvar, det blir mycket roligare då, jag menar alla misslyckas och lyckas om vartannat så det är lika bra att ta det med en klackspark. Skit i vad andra tycker om dig och det du gör så kommer du nå dit du vill. Menar då INTE att man ska vara otrevlig och p´ssa på folk, tvärtom, var alltid ödmjuk, öppen, lyft upp människor, pusha varandra, gläds åt andra. Jag lovar då kommer ni få så otroligt mycket fin energi tillbaka, med den kommer ni nå långt utan att andras åsikter drar er tillbaka från att inte våga. Ta för er och var ert härliga jag!!!!

Så 2016, det är ju en själv som skapar ens år, så var positiva och tro på er själva!!

Jag måste lova mig själv att gå och lägga mig tidigare hehe, vart sämst på att lägga mig tidigare än 2 på natten sen skolstarten typ, riktigt illa. Så för hälsan och humörets skull ( då jag inte på något sätt är en morgonmänniska) så är nog det mitt nyårslöfte. Samt att sluta övertänka så sjukt mycket, haha, skyller det på att jag är kräfta om man nu kan tro på astrologi…

Ha en fantastisk kväll och ta hand om varandra! Puss och kram.

Och GOTT NYTT ÅR!

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här