Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:48 | January 27, 2016

Snickarbacken 7

imageimage image image

Har varit i skolan idag, andra dagen 2016, sjukt ändå. Men snart har vi praktikveckor då åker jag och Julia utomlands i 2,5 v, ska bli otroligt kul. Var därför och vaccinerade mig idag i sista minuten följt av en mysig fika på Snickarbacken med Julia, drack en fräsch “Hot ginger min tea”, superlätt och gott att göra hemma!

Ikväll ska jag käka middag med Bella följt av en mindre utgång, behöver vila upp mig inför nästa vecka har en hel del att plugga, lite sessions inbokade samt fashionweek. Men det ska bli kul.

Kramis

// Been to school today, second time this year, sick. But soon I am off again, heading to the sun with Julia for 2,5 weeks for an internship, going to be a lot of fun! Today we enjoyed a “hot ginger mint tea” at Snickarbacken 7 here in Stockholm, very fresh and easy to do at home as well. //

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här