Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | January 30, 2016

Idrottsgalan

image image image image

I Måndagskväll var jag och Julia på idrottsgalan, vilket var superkul. Älskar avbrott i vardagen. Vi var en ung fläkt vid ett “gammalt” bord men våra bordsgrannar var lika trevliga för det, likaså maten och galan i sig! Nu ska jag ut och fira Marielle igen!

Kramis


1 kommentarerEn kommentar om “Idrottsgalan”

    Hej, under det senaste året har jag gått mycket upp i vikt pga att jag mått dåligt och i år går jag i nian och ska då ha bal. Jag vill gärna ha en klänning som inte är tajt utan passar en kropp med kurvor och inte gör att de syns mycket. Jag vill gärna ha en gul, grå eller aprikos färgad klänning. Men det är otroligt svårt att hitta någon. Skulle vara till stor hjälp om du kunde länka några sådana klänningar i ett inlägg eftersom jag behöver hjälp med detta. Tack på förhand! älskar din blogg, kram.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här