Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:24 | February 4, 2016

Ida Klamborn, J Lindeberg and Ginger Beer

image imageimageimage

image

Ida klamborns visning var intressant att se, coola och mer utstickande grejer än vad man såg på de andra visningarna. Mycket grönt och manchester, såg även att de hade satt strumpbyxor över klackarna som en detalj på catwalken vilket jag tyckte var lite ruligt sörreni.

Väl på J Lindebergs visning så drack vi lite goda ginger beers och såg de snygga kläderna, skulle kunna haft på mig varenda plagg de visade. Bra betyg.  Nu ska jag laga min mobil och imorgon bär det av mot Asien… Kram


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies