Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:05 | February 9, 2016

White crochet

awa3

Virkat slår aldrig fel i vitt, så romantiskt och härligt ju! Denna skapelse från Odd Molly slänger jag över bikinin som en liten cover-up på stranden. Idag har vi bara hängt på stranden och ätit god mat, druckit smoothies och badat i poolen. Höjdpunkten var dock när vi hyrde Jet-ski, jag och Julia kände oss som riktiga bondbrudar och kände oss överlägsna när vi körde i 50 km/h haha, tog lite bilder som ni får se senare men nu är det snart solnedgång här! Den ska vi kika på, kramis.

// Crochet is never wrong, especially in white, so romantic right! This creation is from Odd Molly, it´s perfect to use as a cover-up at the beach. Today we´ve been at the beach chillin, eatin, drinkin smoothies and swimming in the pool. The highlight of the day was when we rented a Jet-ski, me and Julia felt like real bond chicks driving “really fast”, I´ll show you some pictures from that later, xo!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här