Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:44 | February 10, 2016

50´s vibe

IMG_5574IMG_5628 (1)IMG_5576

Denna snygga romper är för mig från ett helt okänt märke, har helt ärligt ingen aning var den kommer ifrån, men jag ÄLSKAR den. Kan ta reda på det om någon undrar? Tycker den har en skön 50-tals vibe både i färgen och modellen, rompers är ju grymma att slänga på när man har beslutsångest. Addera ett par snygga skor och lite smycken så dressar man upp hela looken!

Nu ska vi till stranden och lapa sol, nyp mig snälla någon kan inte förstå att jag och bästis får spendera denna tid på det vackraste stället på jorden, helt klart ett nytt favoritställe för mig, jag och Julia ska spikat tillbaka hit! Kramis

 

// I love this romper ( from an unknown brand) if anyone wants to know where it´s from I can try to figure it out, leave a comment! It has such a nice 50´s vibe to it both in the color and the cut of it. Rompers are the best when you´re indecisive, add a pair of heels and some jewelry to make it even more fab…

Now we´re heading to the beach to catch some sun, I am still amazed over the fact that Julia and I get to spend time here, in paradise, the worlds most beautiful place. We are totally coming back here. xoIMG_5565

//shoes from nelly.com and earrings from Zanzlöza smycken//

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här