Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:54 | March 3, 2016

PUMA/ Intersport

awa9awa6 awa4

awa3I samarbete med Puma

Skorna jag har på mig heter PULSE XT Cross trainer  och det märks att det ligger jobb bakom skorna. De är lätta och flexibla och det känns typ som att dem hjälper en att träna? Passformen är grym och de är så bekväma! Ni ser ju ba hur jag rockar Michael Jackson pose:n med de?? Just nu har Intersport en tävling där du kan vinna en resa till Los Angeles genom att gå in och rösta HÄR, hur kul? sesååå, in och tävla med er!!! Kram

// The shoes that I am wearing are super comfortable and right now Puma has a competition where you can win a trip to LA, just go and vote HERE. Good luck! Xo


1 kommentarerEn kommentar om “PUMA/ Intersport”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här